Дизайн и предпечат

Екипът ни от дизайнери и специалисти предпечат предлага както цялостни решения и осъществяване на идейни проекти на клиентите ни, така и работа с готови файлове, преработка на текстове, корекции в дизайна, съвместна творческа работа с клиентите ни. Ние ще Ви предоставим професионална помощ за реализация на Вашите идеи.

Офсетов печат

Офсетовият печат е най-разпространената технология за печат, която позволява да се печата с много добро качество върху хартия и картон.Този печат дава най-добро, качествено изображение.

Печатът може да бъде едноцветен и многоцветен.СТОВИ 1 ЕООД разполага с печатна машина KBA RAPIDA 105 – шестцветна, с хибриден пакет, с инфрачервено и УВ сушене на листовете, разделно нанасяне на УВ лак, с възможност за печат на хартия, картон и микровелпапе при 15 000 удара на час. Хибридните мастила се отличават от конвенционалните с по-добра покривност и яркост на цвета, по-голяма устойчивост на външни условия. Технологията на хибридния печат позволява и печат върху т.нар. затворени повърхности – метализирани и PVC фолиа.

СТОВИ 1 ЕООД разполага и с печатна машина KBA RAPIDA КBА 75 -със шест печатни и една лакова секция, с възможности за нанасяне на дисперсионен и UV лак, максимален формат на листа 530/750мм

Лакиране

Частичното и цялостното UV лакиране се осъществява на KBA Rapida 105 и на KBA Rapida 75. С частично UV лакиране се постига акцент върху определен обект или елемент от дизайна, при което се засилва въздействието върху възприятията на потребителя. Нанасянето на цялостен  UV гланц  лак освен за повишаване устойчивостта на повърхностния слой на напечатания лист, води и до увеличаване на естетическата стойност на продукцията, като оставя усещане за качество и свежест на цветовете.

Топъл печат

Топлият печат е вид печат, при който под въздействието на температура, натиск и с помощта на клише на печатаемия елемент и фолио, става отпечатване върху картон, хартия или кожа.Фолиото може да бъде различно: златно, сребърно, холограмно.

ХАЙДЕЛБЕРГ 32/46 ,57/82, ФРАНКЕНТАЛ 70/100 и BOBST 104- 74/104

Свържете се с нас!