Оборудване

Гаранция за високото качество и срочното изработване на продукцията е високотехнологичният машинен парк на дружеството съдържащ:

ОФСЕТОВ ПЕЧАТ – четири печатни машини ХАЙДЕЛБЕРГ с подходящи формати (32/46 двуцветна; 52/74 едно- и двуцветни; 72/102 двуицветна) за всяка една поръчка и тираж.

СТОВИ ЕООД разполага с печатна машина KBA RAPIDA 105 – шестцветна, с хибриден пакет, 15 000 удара на час, разделно нанасяне на УВ лак. Хибридните мастила се отличават от конвенционалните с по-добра покривност и яркост на цвета, по-голяма устойчивост на външни условия, което гарантира перфекния вид на Вашата опаковка. Технологията на хибридния печат позволява и печат върху т.нар. затворени повърхности - метализирани и PVC фолиа.Фирмата разполага и с печатна машина RAPIDA KBA 75-шестцветна+лакова секция, максимален размер на листа 530/750мм

ТОПЪЛ ПЕЧАТ – ХАЙДЕЛБЕРГ 32/46 и 57/82, ФРАНКЕНТАЛ 70/100, БОБСТ 104

ЩАНЦОВАНЕ - ЩАНЦ АВТОМАТИ – ХАЙДЕЛБЕРГ , БОБСТ 72/102 и БОБСТ 104 гарантиращи прецизност в щанцоването и преговането на сложни и многокомпонентни опаковки и други артикули от картон и микровелпапе, както и POWER PRESSE за щанцоване на изделия от мукава.

СИТОПЕЧАТ – шестсекционна машина FRANCINI & SPERI от рола на рола с възможност за топъл печат, щанцоване и отделяне на отпадъка.

КНИГОВЕЗКОТО ОТДЕЛЕНИЕ – оборудвано е с три сгъвачно-лепачни машини JAGENBERG, нова лепачна машина от фирмата БОБСТ – МИСТРАЛ 110 А-2, книговезки ножове POLAR и PERFECTA, каширмашина JAGENBERG, сгъвачна машина GUK.

 

Начало | За нас | Поръчки | Новини | Контакти
Copyright © 2010 Stovi Bulgaria Ltd. Created by: New Face Media; Design by: Striking Graphics